MENIU

VICTOR SLAV, adevărul despre VACANŢA din Turcia cu BIANCA DRAGUSANU

Bianca Drăgușanu și Victor Slav

Prezentatorul de la meteo a marturisit ca au fost ca prieteni in Turcia, dar ca au dormit impreuna desi nu sunt intr-o relatie.

Victor Slav a vrut să pună lucrurile la punct:

"Eu nu vreau sa ma justific, fac ce vreau, cand vreau si cum vreau. Ca acum. Am cazut de comun acord sa mergem cu niste prieteni sa ne relaxam. Nu are legatura cu divortul, a fost ceva spontan. Am avut mai multe lucruri de facut, ne-am relaxat dupa Paste. Am avut de furca oricum, erau oameni care s-au catarat peste tot sa ne vada. Se vorbeste ca eu si cu ea am chemat paparazzii, nu doar Bianca.

Nu am plecat in vacanta ca un cuplu de indragostiti. Nu am dormit separat. Nu trebuie sa dau explicatii nimanui daca ma pup cu ea. Pe mine ma deranjeaza tare ce declara anumiti oameni care vorbesc despre acest subiect, ipocrizia lor. Daca vorbesti despre noi, nu e nicio problema, esti liber sa comentezi si sa critici. Dar cand jignesti, aduci acuze si denigrezi, e o rautate gratuita la mod figurat ca ei isi iau bani pentru asta.

Eu nu ma justific decat in fata prietenilor, nu a dusmanilor. Nu intereseaza pe nimeni de ce am plecat eu, cu cine si ce am facut. Nu trebuie sa justific in ce relatie sunt cu Bianca. Nu a confirmat nimeni ca au fost schimburi de SMS-uri cu Cristea cat am stat in Turcia. Ea a trimis mesaje ca sa nu mai vorbeasca despre asta, ca el dadea declaratii. Vom vedea ce o sa se intample, acum nu este love, suntem niste oameni maturi care fac lucrurile cum vor.

Noi oricum avem o afacere impreuna si ne vedem des, petrecem mult timp impreuna. Inca facem businessul, o sa mearga foarte bine", a spus Victor pentru PRO TV, scrie wowbiz.ro.