MENIU

Un personaj de desene animate provoacă panică în Boston

O campanie publicitară a provocat cea mai mare alertă de securitate din Boston după 2001! Autorităţile americane s-au mobilizat după ce au descoperit cinci pachete suspecte în diferite locuri ale oraşului. În cele din urmă s-a dovedit că pachetele nu erau decât nişte dispozitive electonice pentru a promova desenele animate!

Acesta este Aqua Teen Hunger Force, un personaj din desene animate, care a provocat panică pe străzile din Boston. Mica mascotă care comite un gest obscen cu degetul mijlociu a fost creată de o companie publicitară.

Poliţiştii au crezut că în pachete se află bombe improvizate şi au închis circulaţia pe mai multe străzi şi pe o linie de tren aglomerată. O echipă de geniştia fost chemată la faţa locului pentru a efectua o explozie controlată.

În cele din urmă poliţiştii au descoperit că pachetele făceau parte dintr-o campanie publicitară. Compania Turner Broadcasting a spus că a amplasat dispozitive electronice sub poduri şi în alte locuri, pentru promovarea unor desene animate. Primarul din Boston, Thomas Menino, a declarat că orice persoană care face astfel de farse riscă până la cinci ani de închisoare.
Mai multe articole despre:
desene animate panică Boston