MENIU

Un cunoscut cântăreț și-a snopit în bătaie logodnica

What's Up și-ar fi bătut în public iubita
What's Up și-ar fi bătut logodnica în public

Marius Ivancea, artistul cunoscut sub numele de What's Up, este protagonistul unui scandal monstru, care s-a lăsat deja cu un dosar penal. 

Potrivit reporterilor "Acces direct", cântăreţul şi-ar fi bătut iubita în cursul zilei de luni, la un local dintr-un cartier bucureştean. Potrivit martorilor, Ivancea a avut o ieşire extrem de violentă, el încercând să-şi lovească logodnica cu o scrumieră. "La ora 3:25 o doamnă a venit cu două persoane. Ea conducea maşina. Dânşii au coborât din maşină şi s-au dus în restaurant să comande o shaorma. Ea a coborât după ei şi am văzut când a luat-o bătaie. Pur şi simplu, foarte zdravăn. A luat-o la bătaie şi am intervenit şi eu şi am folosit spray-ul din dotare", a declarat unul dintre paznicii localului, scrie Ziarul Ring

"Dădea cu de toate. Cu mâinile, cu picioarele, cu shaorma-n faţă. Şi cu scrumiera, a folosit-o ca să o lovească şi a spart geamul de la restaurant. Fata zbiera, plângea. Eu l-am pus pe fugă şi după a fost preluat de ceilalţi... poliţia l-a încătuşat", a declarat un alt martor. Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Capitalei, pe numele lui Marius Ivancea a fost întocmit un dosar penal pentru distrugere.