MENIU

"The Amazing Spider Man 2", pe primul loc în Statele Unite

"The Amazing Spider Man 2", pe primul loc în Statele Unite

"The Amazing Spider Man 2/ Uimitorul Om-Păianjen 2", de Marc Webb, ocupă primul loc în box office-ul nord-american, cu încasări de 92 milioane de dolari, conform informaţiilor oferite de boxofficemojo.com.

Pentru Peter Parker (Andrew Garfield), nimic nu este mai minunat decât să sară de pe un zgârie-nori pe altul, să fie considerat un erou şi să aibă o iubită ca Gwen (Emma Stone). Dar toate acestea au un preţ: Spider-Man e singurul care îşi poate proteja concetăţenii şi New York-ul de indivizii periculoşi care ameninţă oraşul. De data aceasta, are de înfruntat un adversar mult mai puternic decât el, pe nume Electro (Jamie Foxx). Odată cu reapariţia vechiului său prieten, Harry Osborn (Dane DeHaan), Peter îşi dă seama că toţi duşmanii săi au un punct în comun: laboratoarele OsCorp.

Comedia "The Other Woman/ Cealaltă femeie", regizată de Nick Cassavetes, se situează pe locul al doilea, cu încasări de 14,2 milioane de dolari. După ce descoperă că iubitul ei este căsătorit, o femeie (Cameron Diaz) încearcă să îşi refacă viaţa distrusă. Dar, când o cunoaşte întâmplător pe soţia înşelată de acesta (Leslie Mann), îşi dă seama că are multe în comun cu ea, iar marea ei inamică devine cea mai bună prietenă a ei. Descoperirea unei a treia aventuri (Kate Upton) le determină pe cele trei femei să pregătească în comun răzbunarea asupra bărbatului care le-a minţit şi le-a înşelat pe toate trei.

Pe locul al treilea în box office-ul nord-american se menţine drama "Heaven is for real", de Randall Wallace, cu Greg Kinnear în rolul principal, care a avut încasări de 8,7 milioane de dolari de vineri până duminică. Todd şi Sonja Burpo formează un cuplu al cărui fiu, Colton, susţine că a fost în rai în timp ce era pe punctul de a muri. El povesteşte despre lucruri care s-au întâmplat înainte de naşterea sa, pe care nu ar fi putut să le cunoască. Todd şi familia sa se văd nevoiţi să se confrunte cu analizarea sensului acestui eveniment miraculos.

Thrillerul SF "Căpitanul America: Războinicul iernii", de Joss Whedon, Anthony Russo şi Joe Russo, coboară de pe locul al doilea pe locul al patrulea, cu încasări de 7,7 milioane de dolari. După evenimentele din cel mai recent film al francizei "Răzbunătorii" (2012), Steve Rogers (Chris Evans) trăieşte în Washington, încercând să-şi afle locul în lumea modernă, după ce a petrecut câteva decenii îngheţat în zăpezile Arcticii. Dar, după ce un angajat S.H.I.E.L.D. este atacat, Steve se trezeşte implicat într-un mister ce ar putea pune în pericol întreaga lume. Alături de Văduva Neagră (Scarlett Johansson), eroul încearcă să afle adevărul până nu este prea târziu, ceea ce îl va arunca în luptă împotriva unui adversar redutabil şi în acelaşi timp familiar, Războinicul iernii, interpretat de actorul de origine română Sebastian Stan.

Filmul de animaţie "Rio 2", de Carlos Saldanha, ocupă locul al cincilea în clasament, cu încasări de 7,6 milioane de dolari. Blu (cu vocea lui Jesse Eisenberg), Jewel (cu vocea lui Anne Hathaway) şi cei trei pui ai lor trăiesc, domesticiţi, viaţa perfectă în oraşul magic Rio de Janeiro. Jewel decide, însă, că este timpul ca puii să înveţe să trăiască în sălbăticie, ca orice pasăre liberă, şi astfel propune familiei să se aventureze cu toţii în pădurea Amazonului. În vreme ce Blu se străduieşte să se integreze între noii vecini, începe să se teamă că i-ar putea pierde pe Jewel şi pe pui, înţelegând că aceştia ar putea prefera sălbăticia.