MENIU

Super Bowl 2016. Beyonce a furat show-ul

Zeci de milioane de americani au stat din nou lipiţi de televizor pentru a urmări Super Bowl-ul, cel mai aşteptat eveniment sportiv al anului. Iar duminică seara nu doar meciul pentru titlul de campion al ligii naţionale de fotbal american a fost memorabil, ci şi concertul de la pauza jocului. În centrul atenţiei a fost cântăreaţa Beyonce, care i-a eclipsat pe ceilalţi artişti şi a cucerit publicul de pe stadionul din California.

Bruno Mars a fost una dintre cele trei apariţii de pe stadionul Santa Clara, din California. În pauza meciului de Super Bowl a mai cântat şi trupa Coldplay, care însă nu a reuşit să seducă publicul american. Cea care a reuşit asta din plin a fost Beyonce.

Beyonce a ales să cânte single-ul "Formation, "pe care îl lansase cu o zi înainte, şi în care abordează tema abuzului poliţiei faţă de persoanele de culoare.


Anul acesta, imnul naţional al Statelor Unite a fost de Lady Gaga.


Meciul pentru titlul de campion al ligii naţionale de fotbal american a fost câştigat cu scorul de 24 la 10 de echipa Denver Broncos, care era cotată cu şansa a doua în faţa celor de la Carolina Panthers.

Super Bowl-ul este cel mai urmărit program din Statele Unite. Anul trecut a avut 114 milioane de telespectatori. De aceea, costul a 30 de secunde de publicitate poate ajunge la 5 milioane de dolari.

Mai multe articole despre:
muzică Beyonce bruno mars Super Bowl 2016