MENIU

Soția lui Nosfe, PRIMUL MESAJ după moartea artistului: "N-ai înțeles o secundă..."

Mădălina Crețan, soția trapperului Nosfe, a transmis un mesaj pe rețelele de socializare la câteva ore după ce s-a aflat că artistul a murit la doar 37 de ani.

”Nu se va mai naște în lumea asta alt suflet ca al tău… te-au iubit atât de mulți oameni și n-ai înțeles o secundă ce om mare ai fost și ce suflete pustiite ai lăsat aici…”, a scris Mădălina Crețan pe Instagram, în dreptul unei fotografii alb-negru cu Nosfe. 

Cei doi erau căsătoriți de 6 ani și au o fetiță. Începutul relației lor nu a fost ușor ținând cont că, atunci când s-au cunoscut, Nosfe era într-o relație de 5 ani.

„Din păcate pentru el, la începutul relației noastre s-a aflat într-o situație dificilă. Trebuia să aleagă între o relație de 5 ani și o relație proaspătă, care nu era tocmai relație și… I-a fost foarte greu să se hotărască, iar eu sunt destul de deschisă și a fost ceva gen: dai pasărea din mâna pe cioara de pe gard. I-a luat vreo 9 luni să se hotărască. O sarcină (râde). Am suferit”, a povestit soția artistului într-un interviu.

Cântărețul Nosfe a murit duminică, 16 octombrie. Soția sa l-a găsit în casă prăbușit pe podea și a sunat la 112. 

Polițiștii au deschis un dosar penal, iar necropsia va stabili cauza decesului. 

Mai multe articole despre:
nosfe nosfe sotie mesaj sotie nosfe