MENIU

Roxana Ciuhulescu, întâlnire impresionantă cu cel mai mic om din lume

<p>Roxana Ciuhulescu</p>
<p>Roxana Ciuhulescu şi cel mai mic om din lume</p>
<p>Roxana Ciuhulescu şi cel mai mic om din lume</p>

Roxana Ciuhulescu l-a intalnit recent pe cel mai mic om din lume, in platoul unei emisiuni. Vedeta, inalta de 1,92 metri, s-a declarat impresionata de interlocutorul sau, care a acceptat sa faca un drum de 5.000 de kilometri pentru a veni in Romania.

"Chandra Bahadur Dangi este cel mai mic om din lume si, in ciuda celor 75 ani pe care ii are, varsta la care multi se dau loviti, "omuletul" asta cu vadite probleme la picioare si implicit la deplasare, a acceptat sa faca un drum atat de lung si obositor (din Nepal si pana aici sunt peste 5.000 km) ", a scris pe Facebook Roxana Ciuhulescu, dupa intalnirea cu barbatul care se afla si in Cartea Recordurilor.

Chandra Bahadur Dangi are dor 54 de centimetri si mai putin de 14 kilograme. Nu duce o viata deloc simpla, traind dintr-o pensie de numai 5 dolari, fapt ce a emotionat-o pe vedeta din Romania, scrie ziare.com.

"Batrani si problemele lor exista peste tot in lume, dar cand masori 54 cm si cantaresti sub 14 kg, cand pensia iti este 5 dolari, viata pare si mai complicata. Bravo, Chandra, esti un suflet mare si te admiram pentru ca ai puterea sa vezi tari si oameni noi la o astfel de varsta si te straduiesti sa-ti oferi tie si familiei tale un trai mai bun!", isi incheie postarea Roxana Ciuhulescu, dupa ce l-a intalnit pe Chandra Bahadur Dangi, in platoul unei emisiuni de la Pro TV.