MENIU

Romaniţa Iovan, mărturii cutremurătoare despre moartea fostului soţ

Romaniţa Iovan, mărturii cutremurătoare despre moartea fostului soţ

Romanita Iovan rupe tacerea si vorbeste pentru prima data despre tragicul accident din Apuseni, in exclusivitate pentru CANCAN.ro. Designerul lupta pentru reabilitarea numelui fostului sau sot si chiar a infiintat o fundatie ce-i poarta numele lui Iovan.

Romanita ne-a marturisit ca ancheta pentru stabilirea adevarului este inca in desfasurare si, voalat, ne-a spus ca va merge pana in panzele albe pentru a-i reabilita numele fostului sot:

"Nu am competenta sa discut despre aceste aspecte pana cand nu vom cunoaste lucrurile in amanunt. Chiar daca noi, romanii, ne pricepem la toate si ne dam cu parerea despre orice, ca stim noi, eu nu fac asta. Ancheta merge mai departe si sunt sigura ca se va face dreptate, se va ajunge la adevar. Sunt acolo niste specialisti si niste procurori care nu stau degeaba. Dupa finalizarea achetei vom vedea ce si cum, pana atunci nu vreau sa comentez si sa fac presupuneri", ne-a declarat Romanita Iovan, in exclusivitate.

Alaturi de cativa prieteni apropiati ai regretatului Adrian Iovan, Romanita a pus bazele unei fundatii non-profit ce poarta numele regretatului pilot.

Mai multe articole despre:
tragedie avion Romaniţa Iovan