MENIU

Românii au talent. Noi reguli si surprize la Românii au talent

Mihaela Rădulescu

Românii au talent. Cel de-al cincilea sezon al show-ului "Românii au talent" va fi difuzat la Pro TV începând din 13 martie, de la ora 20.30, oferindu-le telespectatorilor mult divertisment, noi reguli şi noi juraţi, între care se numără şi Mihaela Rădulescu.

Românii au talent. Mai multe surprize, un decor impresionant, noi reguli, un nou juriu care este pregătit să găsească cel mai talentat român şi spectacol desăvârşit vor fi prezente în cel mai urmărit show de televiziune din România, potrivit Pro TV.

Una dintre noutăţile acestui sezon este golden-buzz-ul - butonul auriu poziţionat în centrul mesei juriului, care, odată apăsat, trimite un concurent direct în semifinală. Acesta poate fi folosit o singură dată de fiecare jurat şi este marcat de un moment spectaculos de lumini în cadrul show-ului.

Cea mai mare noutate a sezonului al cincilea al emisiunii "Românii au talent" este reprezentată de componenţa juriului. În acest sezon, Andrei şi lui Andi Moisescu li s-au alăturat Mihaela Rădulescu şi Bebe Cotimanis.

Cu patru juraţi - şi regulile concursului au suferit modificări în ceea ce priveşte selecţia talentelor. În situaţia în care un concurent primeşte patru "Da" din partea juriului, acesta va merge mai departe în competiţie. La fel se va întâmpla şi cu trei "Da" obţinuţi. În cazul în care există doi "Da" şi doi "Nu", concurentul va merge mai departe doar în cazul în care un jurat îşi va schimba votul "Nu" în "Da". În situaţia în care acesta nu este convins de prestaţia şi talentul concurentului şi decide să îşi păstreze votul "Nu", concurentul va părăsi lupta pentru câştigarea titlului de cel mai talentat român şi a premiului de 120.000 de euro.