MENIU

Nicoleta Luciu, CLIPE DRAMATICE

Nicoleta Luciu

Nicoleta Luciu traversează o perioadă dificilă. Vedeta a ajuns cu tatăl ei, la urgenţe, vineri, după ce bărbatului, cunoscut pentru porblemele sale cu alcoolul, i s-a făcut rău şi a fost transportat la Spitalul Universitar, cu o ambulanţă.

Nicoleta Luciu a vorbit de nenumărate ori despre problemele pe care tatăl ei le are cu alcoolul. De când a decis să reia legătura cu acesta, bruneta s-a gândit să găsească soluţii pentru a-l aduce pe parintele ei pe calea cea bună. Astfel, acum câteva săptămâni vedeta a luat decizia să îl interneze pe Ion Luciu ei la dezalcoolizare. Numai că acesta a refuzat, scrie libertatea.ro.

Până să se hotărască dacă se lasă sau nu pe mâinile specialiştilor de la reabilitare, Ion Luciu se confruntă cu efectele viciului său. Bărbatul a ajuns vineri la urgenţe, după ce i s-a făcut rău.

Într-una din emisiunile lui Cătălin Măruţă, Nicoleta Luciu a aflat că tatăl ei are probleme grave de sănătate din cauza patimei pentru băutură.

„Are un ficat gras, care nu e tocmai sanatos. Ficatul dvs. este afectat, dar nu are aspect de ciroza. Splina este si ea marita", i-a spus medicul in urma raportului medical.