MENIU

Motivul real al divortului dintre Denisa de la Bambi si sotul preot!

S-au casatorit in urma cu patru ani, insa de curand au anuntat ca divorteaza. Desi toti cred ca principalul motiv pentru care Denisa Tanase a decis sa rupa relatia cu sotul ei, Cornel Brotcac, este infidelitatea, CANCAN.ro a aflat ca adevarul este altul.

In 2010, Denisa, jumatatea bruneta a trupei Bambi marturisea ca este indragostita pana peste cap de un barbat cu care vrea sa isi petreaca tot restul vietii, scrie Cancan.ro.

Dupa numai cateva luni, in timpul unei vacante in America, artista s-a si casatorit cu iubitul ei, medicul Cornel Brotac. La intoarcerea in tara, Denisa marturisea ca stie ca s-a maritat pentru toata viata si ca nu credea ca iubirea poate fi atat de frumoasa.

Insa, cum niciodata nu poti sti ce iti rezerva viitorul, iata ca, la numai patru ani de cand au depus juramintele in fata unui preot, cei doi divorteaza. Initial, Denisa si sotul ei nu au vrut sa confirme informatia aparuta, in exclusivitate, pe CANCAN.ro. Insa, in cele din urma, cantareata a recunoscut ca ea si medicul nu mai formeaza un cuplu de mai bine de trei luni, dar si ca trece printr-o perioada extrem de dificila.

Mai multe articole despre:
divorţ Denisa soț preot