MENIU

Monica Tatoiu dezvăluie cum s-a vindecat de cancer: icoana făcătoare de minuni la care s-a rugat

Monica Tatoiu este recunoscută ca fiind una dintre cele mai de succes femei de afaceri, dar şi unul dintre exemplele fericite în ceea ce priveşte vindecarea de cancer.  Monica Tatoiu a ales să vorbească pentru prima dată despre un aspect mai puţin cunoscut publicului larg, legat de lecuirea sa miraculoasă.

Dincolo de schimbările din alimentaţie, de abordarea unor tratamente naturiste sau recomandate de medicul specialist şi de păstrarea unui tonus pozitiv, Monica Tatoiu a avut şi sprijinul maicii stareţe Irina, de la mănăstirea Pissiota, din judeţul Prahova. Maica Irina s-a rugat mult timp pentru sănătatea Monicăi Tatoiu, lucru pentru care aceasta se consideră veşnic recunoscătoare.

Amintindu-şi de o persoană atât de apropiată sufletului său, femeia de afaceri relatează încercările grele prin care ar fi trecut maica stareţă: "Eu mă duc tot timpul să dau de pomană şi să îmi găsesc liniştea la o mânăstire superbă, Pissiota. Stavrofora Irina Călin, stareţa Mănăstirii Pissiota, a făcut un azil de bătrâni cu fonduri norvegiene, creşte curcani, pui, îi întreţine şi, mai presus de toate, are icoana făcătoare de minuni, icoana Maicii Domnului cu Pruncul", ne-a spus Monica Tatoiu.

...

Mari reduceri pe eMAG. Consultă întreaga ofertă AICI

...

Citeste continuarea pe Ring.ro

Mai multe articole despre:
Monica Tatoiu maica domnului