MENIU

Momente de panică pentru Corina Chiriac!

<p>Corina Chiriac</p>

Corina Chiriac a trecut prin clipe de groaza, pe litoral. Invitata sa cante la incheierea sezonului estival, intr-unul din cluburile cu pretentii din Mamaia, cantaretei i-a stat inima in loc pentru ca i-a disparut telefonul de ultima generatie.

Obisnuiti s-o vedem mai mult la festivalurile de muzica romaneasca perecum Mamaia, Callatis sau Cerbul de aur, Corina Chiriac a inviat weekend-ul trecut slagarele sale intr-unul din cluburile de fite din Mamaia. Pe o scena improvizata, artista, in varsta de 64 de ani, a facut un show care a trezit nostalgii in randul petrecaretilor.

Inainte de recital, insa, cantareata cu domiciliul in „strada sperantei la parter”, isi pierduse orice speranta ca isi va mai revedea vreodata telefonul de ultima generatie.

Paparazzi cancan.ro au zarit-o pe interpreta coborand dintr-o limuzina de lux in fata unui hotelul. In parcare, la o masina fara pretentii prea mari, o asteapta o prietena. Corina scotoceste de zor prin portbagaj si face ture in hotel de unde iese cu mai multe bagaje. Printre care si, cel mai probabil, tinuta de scena careia ii acorda atentie sporita.

Mai multe articole despre:
panică Corina Chiriac artistă