MENIU

Marele regret al Mărioarei Zăvoranu. Un membru al familiei rupe tăcerea

Marele regret al Mărioarei Zăvoranu. Un membru al familiei rupe tăcerea

Moartea Marioarei Zavoranu a declansat un intreg lant de intrebari. La unele intrebari se pot primi raspunsuri, insa la altele nu. La Iasi, Marioara Zavoranu a avut "radacinile", fiind infiata de mica de catre familia Radu. Astfel, Marioara a fost toata viata legata de acest oras vizitandu-l de cate ori avea ocazia.

In zilele de vara, curtea casei verisorului Marioarei, Alexandru Grecu, se umplea de oaspeti. Marioara impreuna cu fratele sau vitreg Gheorghe Radu venea pentru a petrece cateva clipe departe de aglomeratia capitalei, in inima Moldovei. Cu toate acestea aici prefera sa vorbeasca deschis despre problemele sale cu Oana.

Marele regret al Marioarei se pare ca a fost relatia fiicei sale Oana Zavoranu cu Pepe. Alexandru Grecu a povestit reporterilor bzi.ro destainuirile pe care le facea Marioara, verisoara sa.

"Marioara a fost o femeie foarte buna. Ajuta pe toata lumea si vorbea frumos cu toti. Marele ei of a fost relatia Oanei cu Pepe, nu era de acord cu ea nici in ruptul capului. Ne spunea ca nu se lasa pana nu ii desparte", sustine Alexandru Grecu.