MENIU

Lavinia Pârva, iubita lui Ştefan Bănică, replică uimitoare despre nuntă

Lavinia Pârva şi Ştefan Bănică

Lavinia Pîrva şi Ştefan Bănică Jr.  formează unul dintre dintre cele mai frumoase şi trainice cupluri din showbiz-ul autohton. Sunt împreună de câţiva ani, însă nu au vorbit nicioadtă despre o posibilă nuntă. Până acum...

A primit inelul cu diamante, însă Lavinia spune că îl poartă mai mult în suflet..."Inelul este acasă. Eu, în general, nu port accesorii, e mai mult în sufletul meu. Astea sunt lucruri demonstrative. Lucrurile mele intime le ţin pentru mine", a spus Lavinia pentru "Star Matinal de Weekend", conform spynews.ro.  

Pentru prima dată, cântăreaţa a vorbit şi despre cel mai fericit eveniment din viaţa oricărei femei. Extrem de sinceră, dar şi foarte glumeaţă, iubita lui Ştefan Bănică Jr. a spus că nunta va fi una...atipică pentru ei. Exact cum puţini s-ar fi aşteptat! "M-am gândit să iau o portavoce şi să mă duc în câteva cartiere şi în faţa unor redacţii şi să facem nunta în faţa blocului, cu lăutari", a glumit Lavinia. Cu siguranţă, evenimentul va fi unul foarte restrâns, la care vor participa doar familiile celor doi îndrăgostiţi, dar şi prietenii foarte apropiaţi.