MENIU

Iulia Albu, despre relaţia cu afaceristul Kostas: "Vă invităm la nuntă!"

Iulia Albu

Iulia Abu a fost surprinsă de curând în compania omului de afaceri machedon, Kostas Hegiverta. Fashion designerul susţine că nu are o relaţie amoroasă cu acesta, însă nu exclude această posibilitate.

Iulia Albu spune că deşi au existat încercări de împăcare cu Mihai Albu, în repetate rînduri, acest lucru nu a fost posibil.

"Nu e nimic real. Într-adevăr îl cunosc pe acest domn. Mi se întâmplă să port şi 3 zile aceeaşi jachetă. Motivele care au stat la baza despărţirii noastre nu au fost niciun bărbat şi nicio găină. Am încercat amândoi să salvăm relaţia, dar dacă nu s-a putut, asta e. La un moment dat, având în vedete situaţia dintre mine şi fostuul meu soţ, am hotărât să vând apartamentul în care locuiesc în prezent. Am preferat să apelez la o cunoştinţă, care mi l-a recomandat. El mi-a intermediat legătura cu anumite agenţii, dar într-un mod foarte discret. Este un bărbat care arată bine, şarmant, inteligent. Este un bărbat de care orice femeie se poate se poate simţi atrasă. De ce nu şi eu? Avem o relaţie de prietenie, care, dacă ne dorim amândoi, poate evolua într-o relaţie. Timpul va hotărî dacă el va fi „Prinţul".Dacă vom avea o relaţie vă invităm la nuntă", a declarat fosta soţie a lui Mihai Albu în cadrul emisiunii WoWbiz.

Mai multe articole despre:
divorţ căsătorie relaţie Iulia Albu Mihai Albu