MENIU

INCREDIBIL ce planuri are Țociu după ce va termina cu examenul de BACALAUREAT

De ieri au început probele scrise pentru cei care au fost nevoiţi să spună "Mai încercăm în toamnă". Printre cei 63.000 de absolvenţi de liceu se numără şi băiatul lui Romică Ţociu, Cătălin, dar şi cel al milionarului Viorel Micula, Victor. Vizibil emoţionat, actorul ne-a mărturisit că, indiferent de situaţie, fiul lui nu va fi pedepsit.

Cu toate că a terminat liceul cu media 9,70 şi nici prin cap nu i-ar fi trecut că se va regăsi pe lista celor respinşi, Cătălin Ţociu a picat examenul de bacalaureat la limba şi literatura română, scrie ziarulring.ro.
 
Din păcate pentru el, vara incendiară la care visa înainte de examenul maturităţii a rămas doar la stadiul de vis, deoarece a făcut meditaţii aproape în fiecare zi.
 
"Dacă voiam să-mi chinuiesc copiii, nu-i mai făceam" Actorul susţine că şi-a învăţat copiii să trăiască frumos şi, chiar dacă fiul său va pica bacul şi a doua oară, nu va face o tragedie din asta.
 
"Nu mi-am pedepsit copiii niciodată. Sunt ai mei, dacă voiam să-i chinuiesc, nu-i mai făceam. Cătălin a împlinit 19 ani, trebuie să se gândească foarte bine la ce are de făcut. Se mai întâmplă şi chestii din astea... nu e un capăt de lume. Sunt lucruri care se pot repara. Toată vara a făcut aproape zilnic meditaţii. După rezultat vedem, ori vă spun că ne-am îmbătat, ori că m-am îmbătat singur", a explicat Ţociu.

Mai multe articole despre:
bacalaureat planuri bacalaureat 2014 Romică Țociu