MENIU

Împăcarea deceniului în România? Îl voi iubi toată viața

Vica Blochina

S-au iubit 16 ani, dar s-au despartit cu scandal. Victor Piturca a refuzat sa recunoasca baiatul pe care il are cu Vica Blochina, iar aceasta l-a dat in judecata. Dupa ce s-au luptat prin tribunale, se pare ca blonda l-a iertat chiar in Saptamana Mare.

Povestea de dragoste dintre Vica Blochina si Victor Piturca a tinut mult timp prima pagina a ziarelor. Cei doi s-au iubit timp de 16 ani, iar din dragostea lor a rezultat si un baietel, Edan. Desi micutul in varsta de aproape sapte ani ii seamana leit selectionerului nationalei, acesta a refuzat sa il recunoasca drept fiul lui, scrie cancan.ro. 

Se pare, insa, ca in Saptamana Mare, se intampla cu adevarat minuni. Chiar daca a si suferit din cauza relatiei cu Victor Piturca, Vica recunoaste ca inca ii poarta sentimente foarte profunde acestuia si, mai mult, ca si-l doreste inapoi in viata ei.

"Piturca va fi mereu in inima mea. Am avut o relatie de peste 16 ani, avem un copil minunat si este firesc sa-l pretuiesc. In orice moment l-as dori inapoi in viata mea. L-am iubit enorm, il iubesc si il voi iubi toata viata", a marturisit aceasta, pentru CANCAN.ro.

Mai multe articole despre:
împacare Victor Piturca vica blochina