MENIU

Fratele unei cântăreţe din România, încătuşat şi amendat. Nimeni nu se aştepta să facă aşa ceva

<p>Bărbat arestat pentru tentativa de omor. A turnat diluant pe un barman și i-a dat foc!</p>
<a href="http://www.realitatea.net/tag/eurovision-2014_580455" target="_blank">EUROVISION</a>. Probleme pentru Paula Seling, &icirc;nainte de semifinala <a href="http://www.realitatea.net/tag/eurovision-2014_580455" target="_blank">EUROVISION</a>

Paul Seling, fratele cântăreţei Paula Seling a fost prins în noaptea de marţi spre miercuri în timp ce încerca să vandalizeze, folosind vopsea de culoare galbenă, sediul unui magazin din Baia Mare.

Bărbatul a fost prins în flagrant de oamenii legii şi, pentru că era violent, a fost încătuşat. Paul Seling şi-a recunoscut fapta în faţa poliţiştilor, ba chiar a mărturisit că a vandalizat și sediul Uniunii Artiștilor Plastici și a comis și alte acte de distrugeri de-a rândul anilor.

"În cursul nopții am monitorizat zona cu o patrulă formată din polițiști locali și în jurul orei 00:45 a fost surprinsă o persoană de sex masculin care avea asupra lui un rucsac care conținea cutii de vopsea galbenă, lichid care a fost vărsat de către acesta pe trotuarul unui magazin de pe bulevardul București. Persoana a fost reținută și dusă la sediul Poliției Locale și apoi predată Poliției municipiului Baia Mare", a declarat Gheorghe Perian, șeful Poliției Locale, pentru presa locală.

"În urma declarației pe care noi am luat-o, persoana în cauză și-a recunoscut fapta anterioară. Mai mult decât atât, potrivit declarației lui, a mai savârșit și alte acte de vandalism în trecut cum ar fi cele asupra unui restaurant din Centrul Vechi, a unui sediu de firme de pe strada Victoriei, Colegiului Național 'Gheorghe Șincai', Liceului de Arte precum și asupra Coloniei Pictorilor", a adăugat acesta.

Potrivit sursei citate, fratele Paulei Seling a fost amendat cu suma de 300 de lei de către polițiștii locali, iar cei de la Poliția municipiului Baia Mare îl cercetează acum pentru acte de distrugere.