MENIU

Fiica lui Whitney Houston ar putea fi deconectată, miercuri, de la aparatele care o ţin în viaţă

Fiica lui Whitney Houston ar putea fi deconectată, miercuri, de la aparatele care o ţin în viaţă

Bobbi Kristina Brown va fi deconectată de la aparatele de menţinere a funcţiilor vitale, miercuri, în ziua în care se vor împlini exact trei ani de la decesul mamei sale, cântăreaţa americană Whitney Houston, au declarat pentru TMZ.com mai multe surse din familia rapperului Bobby Brown.

Mai multe surse din familia Brown au dezvăluit reporterilor de la TMZ.com că rapperul Bobby Brown a luat în cele din urmă această decizie dureroasă, după ce a înţeles că nu mai există nicio şansă ca fiica lui, în vârstă de 21 de ani, să se trezească din comă.

O sursă din familia Houston declarase duminică, pentru acelaşi site, că Cissy Houston, mama cântăreţei Whitney Houston, doreşte ca Bobby Kristina să fie deconectată de la aparatele de menţinere a funcţiilor vitale pe 11 februarie, în ziua în care se vor împlini trei ani de la decesul celebrei artiste, "pentru ca mama şi fiica ei să fie legate pentru eternitate".

Informaţia nu a fost deocamdată confirmată în mod oficial de familia Houston, dar ea a fost totuşi publicată de New York Post în cursul zilei de marţi.

Citeşte mai mult pe mediafax.ro

Mai multe articole despre:
fiică Bobbi Kristina Brown Wintney Houston