MENIU

Fiica lui Adrian Enache, verdict crunt al medicilor după atacul suferit

Diana Enache

La mai bine de şase luni după ce a fost atacată în holul blocului în care locuieşte de către portarul imobilului, libanezul Ali Riad Kanaan, Diana, fiica lui Adrian Enache, a aflat o veste cutremurătoare.

Diana Enache a primit vestea într-o perioadă în care se pregătește pentru Bac și pentru examenul de admitere la facultate, scrie

S-a opus cu toată forţa ei atacatorului care a împuns-o cu un cuţit şi a parat cu mâinile goale. Rănile suferite la nivelul palmelor de Diana Enache au avut nevoie de luni de zile pentru refacere şi tânăra a purtat atele.

Potrivit surselor noastre, după o expertiză IML, al cărei rezultat i-a fost comunicat de curând, fata a aflat că degetele de la mâna dreaptă pe care le-a avut în atele nu se vor mai reface complet niciodată, scrie libertatea.ro.

Tânăra le va putea folosi doar în proporţie de 90%, în condiţiile în care, în această perioadă, se pregăteşte intens pentru bacalaureat şi admiterea la facultate. Diana urmează să îşi întâlnească din nou agresorul luni dimineaţă, într-o nouă înfăţişare la tribunal, când vor fi audiaţi martorii.