MENIU

EUROVISION 2014. Avem şanse să CÂŞTIGĂM. Ce se întâmplă, prima dată după 24 de ani

<p><em><strong>EUROVISION 2014.</strong></em> Paula şi Ovi, reprezentanţii Rom&acirc;niei la Eurovision </p>

EUROVISION 2014. Paula si Ovi au castigat selectia nationala de la Eurovision, iar pe 10 mai se asteapta ca cei doi sa reprezinte tara noastra in finala marelui show ce va avea loc la Copenhaga.

EUROVISION 2014. Cu doar o lună înainte de marea finală de pe 10 mai, şefa Delegaţiei României la EUROVISION a dezvăluit, pentru "ring", de ce în acest an avem şanse mai mari să câştigăm concursul.

"În premieră, vom fi sprijiniţi de guvern, căruia doresc să-i mulţumesc. E vorba de imaginea României, dar să nu credeţi că sunt bani mulţi. Spectaculos e că avem parte de susţinere. Delegaţia României va fi una normală, în jur de 12-14 oameni, inclusiv Paula şi Ovi. Avem doi artişti care pot cânta orice, oricând şi oriunde, beneficiem de sprijinul autorităţilor, aşa că anul acesta avem premise interesante pentru a câştiga", a declarat Liana Stanciu.

EUROVISION 2014: O şansă în plus: intrăm pe scenă ultimii

În urma tragerii la sorţi, s-a stabilit ca show-ul României să fie susţinut pe 8 mai, în a doua semifinală, ultimul înaintea votării. "România închide spectacolul, iar asta ne avantajează, gândiţi-vă că în doar câteva clipe după noi se va spune «Europa, votează!»", a explicat Liana Stanciu.