MENIU

Drama unei vedete. Nu mai poate să scrie şi să citească, după ce a fost muşcată de o căpuşă

Yolanda Foster, cunoscuta din "Real Housewives of Beverly Hills", si-a pierdut abilitatea de a scrie sau citi, din cauza bolii Lyme de care sufera.

Aceasta a fost diagnosticata in 2012 cu boala care apare in urma muscaturii de capusa, relateaza Gossip Cop. Ulterior, starea sa s-a imbunatatit, insa recent situatia s-a agravat din nou, vedeta nemaiputand sa scrie si sa citeasca, scrie Ziare.com.

"Mi-am pierdut primul an incercand sa fiu diagnosticata, iar pe urmatorii doi incercand sa gasesc un tratament care sa functioneze. Am incercat de la antibiotice conventionale, pe termen lung, pana la toate remediile holistice care exista", a declarat Yolanda Foster.

"Din nefericire, cand ma vindecasem in proportie de 60%, boala a revenit, la inceputul lui decembrie, si nu mi-am mai revenit de atunci", a mai spus aceasta.

Explicand, intr-un interviu recent, ca aceasta boala poate afecta serios creierul, dand probleme neurologice, vedeta a afirmat ca deja nu mai poate citi, scrie si nici macar privi la TV, pentru ca nu mai poate procesa informatia.

Mai multe articole despre:
boală boala lyme yolanda foster