MENIU

David şi Victoria Beckham sunt în pragul divorţului

David şi Victoria Beckham vor să pună capăt mariajului lor după 20 de ani. Informaţia a fost dezvaluită de revista americană „OK! Magazine”.

Apropiatii cuplului au dezvaluit intentia fostului fotbalist englez de a incepe o noua viata, departe de sotia sa, cu care are patru copii, scrie ele.

Pana sa se pronunte divortul, cele doua vedete trebuie sa-si imparta averea – care se ridica la un miliard de dolari, in conditiile in care David (40 de ani) si Victoria (41 de ani) n-au semnat inainte de casatoria din 1999 un contract prenuptial.Zvonurile divortului au fost confirmate si de bona familiei Beckham, care a dat informatii ziarului News of the World.Cuplul a intentat o plangere in instanta impotriva publicatiei, sustinand ca bona, Abbie Gibson, in varsta de 27 de ani, a incalcat un contract de confidentialitate.

News of the World a raportat ca judecatorul a decis in favoarea sa, pe motiv ca povestea a fost in interes public, in conditiile in care "sotii Beckham, cel mai celebru cuplu din Marea Britanie, au facut milioane infatisand relatia lor ca o casatorie perfecta".Zvonurile separarii sunt confirmate de faptul ca sotii Beckham n-au mai aparut impreuna de mult timp, iar „Posh Spice” si-ar fi sters de pe spate un tatuaj prin care isi declara iubirea fata de sotul ei.

Mai multe articole despre:
divorţ David Beckham cuplu Victoria Beckham relaţie