MENIU

Cum s-au îmbrăcat VEDETELE la Met Gala 2014

<p>Vedetele, la Gala Met 2014. Foto: Twitter / Mario Testino</p>
<p>Vedetele, la Gala Met 2014. Foto: Twitter / Mario Testino</p>
<p>Vedetele, la Gala Met 2014. Foto: Twitter / Mario Testino</p>

Gala Met, evenimentul tematic care in 2013 le-a indus in eroare pe celebritatile care s-au straduit in zadar sa respecte dress-code-ul impus "Punk: De la haos la couture", a gazduit anul acesta cele mai glam aparitii. De aceasra data, tema galei gazduite de editorul sef Vogue America, Anna Wintour, a fost "White Tie and Decorations", vedetele aducandu-i pe aceasta cale un omagiu primului couturier al Americii, Charles James.

Divele hollywoodiene care au pasit elegante pe covorul rosu au purtat rochii voluminoase, dar si creatii fluide, transparente, paietate, cu slit inalt sau cu decolteuri generoase ori cu spatele gol, majoritatea de inspiratie vintage.  

Iata care sunt vedetele care s-au remarcat prin tinute spectaculoase in cadrul Galei Met de anul acesta!

Rochii in nuante pudrate pe covorul rosu de la Met Gala

Printre starurile care au mizat pe feminitatea nuantelor delicate de roz, o amintim in primul rand pe actrita Blake Lively, care a pasit alaturi de iubitul ei, Ryan Reynolds, intr-o rochie fluida, metalizata, semnata Gucci Premiere. Creatia cu trena lunga, cu un decolteu in V destul de amplu reusea sa ii puna perfect in valoare silueta fara cusur.

O aparitie spectaculoasa a fost Dita Von Teese, care a imbracat o rochie tip sirena ce poarta semnatura designerului Zac Posen.

Vezi mai multe pe Divahair.ro.

Mai multe articole despre:
vedete met gala 2014 gala met 2014 rochii vedete