MENIU

Cel mai distribuit selfie din istorie! Peste 2 milioane de persoane l-au vazut!

<p>OSCAR 2014.Cea mai tare imagine de la Oscar! Cei mai mari actori din lume, &icirc;ntr-o fotografie selfie!</p>

Un "selfie"  care ii reuneste inclusiv pe Brad Pitt, Julia Roberts si Meryl Streep, realizat la ceremonia de decernare a premiilor Oscar a devenit cel mai "share-uit" din istorie, depasind fotografia de la realegerea lui Barcak Obama la conducerea SUA.

Acest "selfie" in care mai multe celebritati de la Hollywood, precum Kavin Spacey, Bradley Cooper, Channing Tatum si Angelina Jolie se amuza ca niste copii, a blocat reteaua Twitter pentru cateva momente. Poza a fost distribuita pe Twitter de doua milioane de oriin mai putin de doua ore.

Urmareste mai jos momentul in care a fost facut cel mai popular "selfie" din toate timpurile:

Imaginea respectiva a fost postata de gazda galei de decernare a premiilor Oscar 2014, Ellen DeGeneresin timp real pe Twitter, in timpul desfasurarii ceremoniei. Ea a incurajat publicul sa dea "share" imediat la fotografie, spunand ca isi doreste sa devina cel mai preluat (retweet-uit) mesaj pe platforma Twitter.

Zece minute mai tarziu, Ellen DeGeneres a urcat pe scena Teatrului Dolby, unde a avut loc evenimentul, si a multumit spunand: "Am primit un e-mail de la Twitter. Reteaua a explodat. Am intrat in istorie".

Citeşte articolul integral pe divahair.ro.

Mai multe articole despre:
imagine Ellen DeGeneres Twitter Oscar 2014 selfie