MENIU

Brigitte Sfăt, prima declarație după operație

Brigitte Sfăt, prima declarație după operație

Briggite Sfat, sotia lui Ilie Nastase, s-a operat in urma cu o luna in Germania, pentru a-si indeparta din buze acidul hialuronic. Vor mai trece insa circa doua luni pana ce aceasta se va recupera complet, a recunoscut chiar Brigitte.

Sotia lui Ilie Nastase a recunoscut ca sotul ei o tachina, numind-o "ratusca". Nu a fost insa singurul motiv pentru care a vrut sa se supuna interventiei: "Am vrut neaparat sa scot ceea ce nu era natural in fata mea", a declarat aceasta la Kanal D, specificand ca interventia nu e in niciun caz "o metoda de infrumusetare", scrie ziare.com

"Sunt foarte bine acum, daca nu faceam aceasta interventie nu eram asa bine", a declarat sotia lui Ilie Nastase.

Despre clipele de dupa operatie, aceasta a marturisit ca arata "groaznic, ca un mutant". De altfel, sotul ei nu a asistat la operatie si nici nu a vazut-o imediat dupa interventie, ci abia la cateva zile.

"Nu imi placea implantul si nici ea nu se mai simtea bine, sper sa arate natural acum ca i-au scos ce avea in plus. Nu o face doar pentru mine", a declarat acesta la Kanal D.

"Am vorbit cu spatele la ea ca sa nu o vad, era umflata. (...) Stiam dinainte ca o sa arate asa", a mai spus acesta, glumind ca daca buza de ratusca va disparea, ii va gasi alta porecla.