MENIU

Antonia şi soţul său Vincenzo, ÎMPĂCARE pentru O ZI

Antonia şi Vincenzo, la ziua fiicei lor

Se războiesc prin tribunale de aproape un an, dar au reuşit să se privească în ochi pentru o singură zi. Antonia Iacobescu (25 de ani) şi Vincenzo Castellano (27 de ani) au format cuplul perfect, iar acest lucru a fost posibil cu ocazia zilei de naştere a fetiţei lor, Maya Rosaria, care a împlinit 4 anişori. Bunicii i-au pregătit o petrecere ca-n poveşti.

În timp ce Alex Velea (30 de ani) legăna o păpuşă într-un studio de radio, arătându-şi veleităţile de viitor tată, Antonia era superfericită alături de - încă - soţul ei, Vincenzo Castellano, în Italia. Artista a plecat în ţara natală a afaceristului pentru a fi alături de micuţa lor, Maya Rosaria, care a împlinit, ieri,  4 anişori, scrie click.ro.

După cum se ştie, Antonia şi Vincenzo duc o luptă acerbă prin tribunal pentru custodia Mayei, însă, la petrecerea organizată în cinstea acesteia, ei s-au comportat ca nişte părinţi responsabili. I-au adus sărbătoritei o mulţime de cadouri şi au răsfăţat-o din plin. Nici bunicii nu s-au lăsat mai prejos.

Mai multe articole despre:
împacare maya Antonia Vincenzo