MENIU

ADRIAN MUTU, oficial cu o NOUĂ IUBITĂ. Prima DECLARAŢIE a dezvăluit de când sunt împreună

<p>Adrian Mutu are o relaţie cu manechinul Călina Duca</p>

Adrian Mutu si Calina Duca sunt impreuna. Informatia a fost confirmata chiar de tanara alaturi de care a fost surprins fotbalistul in weekend, scrie ele.ro.

Calina Duca a declarat pentru Ph-online.ro ca locuieste in Bucuresti, impreuna cu fotbalistul Adi Mutu si ca relatia lor a inceput in urma cu aproximativ o luna.

Adrian Mutu si Calina au fost fotografiati de paparazzi in urma cu cateva zile la mare. Cei doi se purtau ca doi indragostiti si nu pareau sa fie deranjati de privirile indiscrete din jur.

Aceasta nu a fost insa prima ocazie in care sportivul si tanara lui amanta au fost vazuti impreuna. La inceputul lunii, Adrian Mutu a fost surprins in tandreturi cu tanara care este fotomodel, la un restaurant din parcul Herastrau.

Conform cancan.ro, blonda lui Mutu are 22 de ani si este din Ploiesti. Calina este un model al agentiei One Models si studiaza Academia de Stiinte Economice din Capitala. Ea a fost descoperita in timpul unei caravane New Models Contest 2009, organizata de aceeasi agentie, unde a castigat locul al treila la finala nationala a concursului. De asemenea, este una dintre manechinele preferate ale lui Catalin Botezatu. Manechinul a fost remarcat si peste hotare, in urma cu cativa ani ea avand un contract cu o agentie din Milano.