MENIU

Actorul Arnold Schwarzenegger va fi gazda unui celebru reality-show

Celebrul actor Arnold Schwarzenegger va fi gazda unei emisiuni televizate. Este vorba despre show-ul „The Celebrity Apprentice”, de la NBC, pe care înainte îl modera miliardarul Donald Trump, relatează USA Today.

„Suntem bucuroşi să începem un nou capitol puternic al poveştii francizei Appretince”, a spus Paul Telegdy, de la NBC Entertainment. „Arnold Schwarzenegger întruchipează un bun exemplu de contopire a brandului în entertainment şi business, iar reuşitele sale pe plan politic vorbesc de la sine”, a adăugat el.

De asemenea, actorul în vârstă de 68 de ani s-a arătat foarte încântat de invitaţia primită din partea producătorilor emisiunii.

„Întotdeauna am fost un mare fan al The Celebrity Apprentice”, a mărturisit el. „Sunt nerăbdător să îmi folosesc experienţa în acest show pentru a continua să adunăm bani în scopuri caritabile. Să-i dăm drumul!”, a completat el.

Directorii postului NBC l-au concediat pe Donald Trump, candidat la o nominalizare din partea Partidului Republican la alegerile prezidenţiale americane din 2016, în urma unor comentarii pe care magnatul american le-a făcut la adresa imigranţilor mexicani.