MENIU

Scene de groază într-un troleibuz din Cluj: şi-a luat iubita la bătaie, apoi a făcut ceva incredibil

Călătorii aflaţi într-un microbuz care circulă în Cluj au asistat la o scenă terifiantă zilele trecute.

Un bărbat în vârstă de 29 de ani s-a enervat după o ceartă cu iubita lui, apoi a luat-o la bătaie în faţa tuturor. Oamenii aflaţi în mijlocul de transport în comun au încercat să-l liniştească pe agresor, care apoi s-a şi dezbrăcat în pielea goală.

În tot acest timp, spre surprinderea tuturor, femeia lovită a cerut călătorilor să nu sune la poliţie, scrie presa locală.

"Când m-am urcat în troleibuz, ca să merg  acasă de la locul muncă, cearta era deja începută. Tipul o agresa atât verbal cât şi fizic, îi împărţea înjurături, palme şi pumni. Într-un acces de furie, individul a dat cu piciorul în geamul troleibuzulului", a povestit un martor.

"De parcă nu era de ajuns, tipul s-a dezbrăcat în pielea goală și striga la toți călătorii să nu se uite la el și să se întoarcă cu spatele. În tot acest timp, prietena bătăuşului striga la oameni să nu sune nimeni la poliţie. Deşi lumea îi spunea agresorului să se liniştească, el a continuat", a adăugat acesta.

În cele din urmă, cel care a anunţat incidentul la 112 a fost şoferul troleibuzului. La faţa locului au sosit jandarmi și echipaje de poliție, care l-au încătușat imediat pe bărbatul violent.

Acum se fac cercetări pentru stabilirea împrejurărilor  în care a avut loc evenimentul.