MENIU

Orașul din România unde Moș Crăciun a venit cu caiacul

<p>Orașul din Rom&acirc;nia unde Moș Crăciun a venit cu caiacul&nbsp;</p>

Crăciunul din acest an a fost neobişnuit de cald în vestul României. În lipsa zăpezii, Moş Crăciun nu a putut ajunge la Timişoara cu sania. A găsit, însă, o soluţie inedită, informează Adevărul. Crăciunul din acest an a fost neobişnuit de cald în vestul României. În lipsa zăpezii, Moş Crăciun nu a putut ajunge la Timişoara cu sania. A găsit însă o soluţie inedită. Citeste mai mult: adev.ro/nh5h1f

Temperaturi neobişnuit de mari pentru perioada Crăciunului s-au înregistrat pe aproape întreg teritoriul României, dar mai cu seamă în zona de Vest. Lipsa zăpezii a făcut ca sărbătorile de iarnă să fie lipsite de farmec. Ca atare, nici măcar Moş Crăciun nu a mai putut ajunge în Timişoara cu sania trasă de reni. A găsit însă o soluţie inedită. Moşul a venit pe Bega, pe un caiac, că tot va redeveni navigabil vechiul canal timişorean.
 
Meteorologii avertizează, însă, că vremea neobişnuită pentru perioada iernii se apropie de final, iar înainte de intratea în noul an vin şi ninsorile. Astfel, primele ninsori sunt aşteptate să cadă duminică, 28 decembrie.
 
Luni, 29 decembrie, temperaturile vor coborî până la -6 grade Celsius, iar marţi, 30 decembrie, minimele vor fi de -11 grade Celsius.
 
Mai multe pe Adevărul.