MENIU

Incendiu de proporţii în Bucureşti, pompierii au intervenit în forţă (VIDEO)

Incendiu în Bucureşti

Alertă în Bucureşti, joi seară, după ce un incendiu de proporţii a izbucnit într-o zonă de case din sectorul 2. Flăcările au cuprins acoperişurile unui ansamblu de locuințe și anexe, pe o suprafaţă de circa 400 de mp.

Pompierii au intervin cu 17 autospeciale, dar alimentarea cu apă s-a făcut şi din reţeaua stradală de hidranţi în limita capacităţii acestora, a precizat ISUBIF, citat de Agerpres. Pompierii au solicitat sprijin şi de la Apa Nova pentru suplimentarea de presiune pe reţeaua de hidranţi.

O persoană a fost rănită la picioare, iar alte două au suferit atacuri de panică şi intoxicare cu fum.

După stingerea flăcărilor şi lichidarea focarului, pompierii au stabilit că cel puţin şase corpuri de clădire au fost afectate, pe o suprafaţă de 800 mp, după cum a anunţat Daniel Vasile, purtătorul de cuvânt al ISU Bucureşti - Ilfov, citat de Agerpres.

''Clădirile au avut perete comun, fapt ce a favorizat propagarea incendiului la nivelul acoperişurilor. Cei mai mulţi locatari s-au evacuat când au sesizat incendiul. Nu ştim cauza, însă focul s-a propagat de la nivelul acoperişurilor pe orizontală", a explicat Vasile.

La faţa locului au ajuns şi două ambulanţe SMURD, plus o maşină de descarcerare. 

sursă foto şi video: ISU/stiripesurse.ro

Mai multe articole despre:
incendiu