MENIU

Gest îngrozitor al unui bărbat din Buhuși. Și-a incendiat soția chiar în fața copiilor

În timpul mesei luate la un restaurant de tip fast food, s-a iscat o ceară între doi soți chiar sub ochii celorlalți clienți.  

Cearta dintre cei doi soți a fost surprinsă pe camerele de supraveghere ale restaurantului. Imaginile surpsinse arată cum bărbatul o lovește pe soția sa, după care o stropește cu un lichid dintr-un recipient pe care îl avea și îi dă foc. Din câte se pare, acesta a premedidat gestul, venind pregătit special.

De față se aflau mama soției și cei doi copii cu vârste de 10 și 3 ani. La un moment dat, mama femeii a încercat să o ajute, dar bărbatul a continuat să-și lovească soția. Individul a luat copilul de trei ani și a fugit cu el. Copilul a fost găsit, ulterior, la unul dintre bunici. 

Bărbatul în vârstă de 36 de ani este căutat de polițiști pentru tentativă de omor, fiind pus sub urmărire în județele Bacău și Neamț.

Femeia (30) se află internată la Spitalul Județean de Urgență Neamț, cu arsuri de gradul II și III în zona capului și a gâtului, după ce a fost transferată de la Spitalul din Buhuși, unde s-a deplasat singură. 

Mai multe articole despre:
Bacău arsuri Buhuşi tentativă de omor