MENIU

Și-a găsit fratele spânzurat în podul unei pensiuni

Un bărbat de 28 de ani, din Corbeni, a fost găsit spânzurat de sora sa în podul pensiunii unde acesta lucra. Tânărul nu a suportat despărțirea de prietena sa.

Tragedie la Curtea de Argeș! Pe parcursul zilei de joi, acesta a fost împreună cu prietena sa în vizită, la Curtea de Argeș, la sora lui.

Totul părea a fi în regulă. Doar că seara trecută, bărbatul s-a certat foarte tare cu prietena sa și a plecat de acasă. Tânărul nu a suportat despărțirea și a hotărât să se omoare. Se pare că acesta a spus de mai multe ori, pe fondul certurilor cu iubita sa, că se va omorî.

În noaptea de joi spre vineri, în jurul orei 3.00, acesta a fost găsit fără suflare de sora sa, în podul pensiunii în care locuia. Acesta era spânzurat cu un cablu de grindă.

Sora sa a alertat autoritățile, dar, din nefericire, nu s-a mai putut face nimic pentru acesta. Medicii au constatat decesul. Bărbatul nu a lăsat niciun bilet de adio. Trupul neînsuflețit a fost transportat la morgă pentru efectuarea necropsiei. Polițiștii au deschis o anchetă în acest caz.

Mai multe articole despre:
barbat gasit spanzurat