MENIU

Femeie ÎN SPITAL după ce a fost muşcată de UN LUP

O femeie de 74 de ani din comuna Mălureni, județul Argeș, a fost mușcată, vineri seară, de un lup care a intrat în gospodăria sa, femeia fiind transportată la spital, iar animalul fiind împușcat de către vânători.

Potrivit directorului Direcției Sanitar-Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor Argeș, Daniel Gelu Lupu, vineri seară, o bătrână din localitatea Mălureni a fost mușcată de un lup care a intrat în gospodăria sa.

Femeia 74 de ani a fost mușcată de o mână de către lup, fiind transportată la Spitalul Județean Pitești, unde se află internată în secția de boli infecțioase.

Ulterior, lupul a fost împușcat de vânători, cadavrul animalului urmând să fie supus unor analize efectuate de către specialiști ai DSVSA Argeș, care vor stabili dacă avea rabie.

Prefectul județului Argeș, Cristian Soare, a declarat corespondentului MEDIAFAX că, în condițiile în care în acest caz există suspiciunea că animalul agresiv ar fi fost turbat, se iau toate măsurile pentru prevenirea altor incidente similare în zonă.

Mai multe articole despre:
lup muscata de lup femeie lup Malureni