MENIU

Constănțenii, terorizați de un pitbull:Am văzut cum sfârteca o pisică gestantă și săreau puii din ea

Constănțenii din zona Stadion, terorizați de un pitbull

Atacul unui câine din rasa Pitbull din zona Stadion a Constanței a fost de o cruzime extremă, spun martorii. Animalul, scos la plimbare de stăpânul său, a prins o pisică pe care a sfâșiat-o sub ochii îngroziți ai mai multor vecini.

„Am văzut câinele în gură cu pisica cum o sfârteca și am fost atât de impresionată că pisica fiind gestantă îi săreau puii din ea. Un moment groaznic fiind și iubitoare de animele și mamă îmi imaginam că îmi omoară copilul meu“, a spus un martor, potrivit reporterntv.ro

Nu ar fi prima oară când stâpânul câinelui și-ar lăsa animalul să atace pisicile sau maidanezii din cartier. Niciodată nu-și ține pitbulul în lesă și cu botniță, se revoltă oamenii. La fel s-a întâmplat și aseară.

„Se auzea fluieratul stăpânului, era pe bicicletă și i-am spus «Cum l-ai lăsat din nou?» și el mi-a zis «Nu, nu, că era cu mine, l-am scos la plimbare». Apoi i-am spus «Îl scoți la plimbare, dar nu îl scoți la păscut. Trebuie să îi pui o botniță, dacă ști că nu poți să îl stăpânești»“, a spus femeia.

Oamenii se tem mai ales că susțin că până acum acest câine ar fi ucis nu mai puțin de 5 pisici și că stăpânul iese seara la vânat cu el. După scenele de o cruzime extremă de seara trecută, lângă pisica sfâșiată, zăceau și trei dintre puii ei, ieșiți din burtă.

Printr-un un miracol, doi au supraviețuit atacului sălbatic. Sunt prea mici, iar fără mama lor nu vor avea prea multe zile, crede femeia. Acum, toți vecinii se tem pentru siguranța lor.

„Nu este prima dată când îl scoate la plimbare, tot timpul îl scoate fără lesă, fără botniță, fără nimic. Avem copii mici și ne este teamă să nu îi atace, mai ales câte am văzut la știri că se întâmplă“, a spus un martor.

Un câine atât de agresiv ar putea oricând să-i atace, se plâng vecinii tânărului, iar ce mai expuși sunt copiii.

Specialiștii confirmă că atacul de aseară s-ar putea repeta oricând asupra unui om.

Mai multe articole despre:
Pitbull constănţeni terorizati