MENIU

Alertă în Brașov! Doi copii atacați de un urs

Alertă maximă în județul Brașov, după ce doi copii de câțiva ani și un adult au fost răniți de un urs. Incidentul s-a petrecut pe o stradă circulată din localitatea Victoria, în apropierea pădurii. Potrivit ISU Braşov, o fetiță de 4 ani și un băiețel de 3 au fost zgărâiați în zona feței, dar sunt conștienți.  

Este vorba despre localitatea Victoria, iar apelul pe 112 a venit puțin după ora 14.00. Potrivit ISU Braşov, o fetita de 4 ani a fost zgâriată, la faţă, de urs. S-au deplasat la fața locului o ambulanță SAJ pentru acordarea asistentei medicale, scrie realitateadebrasov.net.

Totodata, un echipaj SMURD si unul de jandarmi sunt la fata locului. Echipajul SMURD intervine şi pentru acordarea asistentei medicale unui barbat in vârsta de 65 de ani, care prezintă escoriatii la antebraț, dar și unui băiețel de 3 ani, care a fost și el zgâriat de urs. Toate victimele sunt conştiente.

Bărbatul a refuzat transportul la spital, în timp ce copiii au primit asistență medicală imediată la centrul medical de permanență din Victoria, iar de acolo au fost transportați la spitalul din Făgăraș.

Mai multe articole despre:
null