MENIU

Zodiile dispuse să facă ORICE pentru a împiedica despărțirea - țin cu dinții de ceea ce iubesc cu adevărat

Ai o nevoie aproape compulsivă de a te face plăcut/ă în fața celorlalți? Te concentrezi mai mult pe persoanele care nu te plac decât pe cele care și-au făcut o impresie bună despre tine? Încerci din răsputeri să le câștigi simpatia personelor care nu te plac? Apoi, după ce le-ai câștigat ai face orice ca să le păstrezi lângă tine? Dacă da, s-ar putea să te numeri printre semnele zodiacale disperate care încearcă mult prea mult să se facă plăcut, ca mai apoi să țină aproape, cu orice preț, persoana de care s-a îndrăgostit.

Fie că dai vina pe astrologie sau pe horoscopul tău, trebuie să știi că nevoia ta de a te face plăcut/ă, ca mai apoi să te agăți de cei pei care îndrăgești, se manifestă adesea din „fragedă pruncie” cum ar spune poeții; necontrolată sau nemanifestată la timpul ei, se poate transforma în obsesie. Nu vrei să rănești sentimentele nimănui sau să îi enervezi, așa că uneori reprimi ce simți și încerci să prezinți o versiune mai pozitivă, doar de dragul de a păstra aproape acele persoane.

Nu toată lumea te va plăcea, chiar dacă faci tot ce-ți stă în putință să le schimbi părerea despre tine. Așa cum unele persoane sunt menite să vină și să plece, nu să rămână. Tocmai de aceea ar fi bine să înțelegi că uneori, oricât ai încerca, e mai bine să te dai bătut/ă. Simpatia, sau dorința de a rămâne este un sentiment arbitrar, iar dacă încerci să îl forțezi, nu vei face decât să înrăutățești lucrurile.

Taur

Ești încăpățânat/ă, toată lumea știe asta! Dacă ceva nu funcționează conform planului tău, cel mai probabil, dacă nu sigur, vei face ceva ca să schimbi direcția, astfel încât să pui din nou trenul pe șine. Orice numai să iasă așa cum îți dorești tu! Fiind că prețuiești stabilitatea, vei încerca să repari orice mică greșeală sau orice incident care ar putea zdruncina relația dintre tine și persoana iubită. Îți vei călca pe orgoliu și vei încerca din răsputeri să oferi toate scuzele din lume numai ca iubitul/iubita ta să rămână alături de tine.

E foarte bine că încerci să repari ceea ce s-a stricat, dar nu uita că uneori nu e ok să speri până-n ultima clipă că persoană care poate nu vrea să se întoarcă în punctul în care a fost odată, o va face în cele din urmă.

Rac

Credem că nu există o zodie mai emoțională, pasională și sensibilă decât cea sub care te-ai născut tu, Racule. Poți fi extrem de iubitor și calm, dăruitor în momente grele și extrem de grijuliu. Însă, uneori, această manifestare a ta poate să devină sufocantă, iar în încercarea de a ține lângă tine persoanele pe care le iubești, ajungi să le îndepărtezi cu prea multă afecțiune. Iubirea aceasta debordantă se poate transforma uneori și în manipulare, ceea ce este extrem de grav.

Pești

Urăști despărțirile mai mult decât orice, nu îți place să fii singur sau să renunțe cineva la tine, ce să mai spunem de momentele în care tu ai fost nevoit să renunți la cineva iubit, scrie divahair.ro. Știm cât e de greu să treci prin asemenea momente, dar uneori lucrurile sunt făcute să se întâmple exact așa, fără să intervenim în vreun fel, chiar dacă ne e greu să acceptăm acele situații. Vei face tot ce îți stă în putință să ții lângă tine persoana pe care o iubești, iar relația în care te afli nu va avea un sfârșit. Tinzi să uiți de tine în încercarea de a-i face prea mult pe plac iubitului/iubitei, iar acest lucru ajunge să fie toxic atât pentru tine cât și pentru el/ea.

Încearcă să înțelegi că singurătatea nu doare, și că unele persoane sunt menite să fie doar o lecție trecătoare în viața ta.

Bineînțeles că mereu există excepții de la reguli, tocmai de aceea e bine să iei în considerare aceste sfaturi indiferent de semnul zodiacal sub care te-ai născut, căci iubirea de sine se aplică tuturor indiferent de zodie, iar respectul față de cei din jurul nostru este universal.

Mai multe articole despre:
horoscop horoscop dragoste horoscop cuplu