MENIU

Zodiile care nu se înțeleg nici picate cu ceară! Horoscopul firilor războinice

Zodiile care nu se înțeleg nici picate cu ceară! Horoscopul firilor războinice

Știi doar că nu te vei putea înțelege niciodată chiar cu toate persoanele pe care le întâlnești! Chiar dacă ești una dintre cele mai blânde și iubitoare zodii din acest Univers, tot vor apărea la un moment dat anumiți oameni care te vor scoate din sărite. 

Pur și simplu nu le poți înțelege felul de a fi și nu îi poți accepta în preajma ta. Se lasă cu război de fiecare dată când va întâlniți și ți-ai fi dorit să nu-i fi cunoscut vreodată.

Astrele joacă și ele un rol foarte important în acest război de personalitate al zodiilor, așa că haide să vedem ce zic ele și care sunt acele semne care îți pot face viața un calvar!

Berbec – Pești, Rac, Capricorn

Berbecul nu se poate înțelege nicicum cu nativii zodiei Pești sau Rac. Peștii sunt excepțional de sensibili, iar sufletul lor de porțelan poate fi rănit cu ușurință de un Berbec imprevizibil. De asemenea, Racii pot fi profund indignați de simplitatea celor născuți în semnul Berbecului și astfel ar putea apărea conflicte asupra nevoilor emoționale. Nici Capricornul cel organizat nu se poate înțelege cu Berbecul, tocmai pentru că acesta este foarte impulsiv și acționează deseori haotic.

Taur – Leu, Vărsător

Taurul nu ar putea trece niciodată peste diferențele de personalitate dintre el și un Leu. Leul cel agitat și înflăcărat ar putea fi prea dur pentru Taurul dulce și blând, care încearcă să evite conflictul cu orice preț. Mai mult, nativii zodiei Taur ar putea avea probleme și cu cei născuți sub semnul Vărsătorului. O persoană atât de sensibilă și de iubitoare nu s-ar putea înțelege niciodată cu una distantă și rece. Citește continuarea

Mai multe articole despre:
horoscop compatibilitate zodii