MENIU

X FACTOR. O bonă filipineză a câştigat marele premiu

<p>X FACTOR</p>

Surpriză de proporţii la concursul X-Factor din Israel. O bonă filipineză a cucerit atât publicul, cât şi juriul şi a plecat acasă cu premiul cel mare. Femeia în vârstă de 47 de ani a interpretat piesa lui Frank Sinatra, My way.

"Nu îmi vine să cred că am câştigat concursul X-Factor din Israel. Este pentru prima dată când un filipinez câştigă. Le mulţumesc tuturor israelienilor pentru suport.", a spus câştigătoare.

Pasiunea pentru muzică a determinat-o pe Rose Fostanes să se înscrie la concursul X-Factor din ţara adoptivă, Israel. A venit aici în urmă cu patru ani şi s-a stabilit la Tel Aviv unde s-a angajat ca bonă. Câştigarea concursului a fost pentru ea un vis, care acum a devenit realitate.


Filipineza a interpretat atât de bine piesa lui Frank Sinatra încât telespectatorii nu au ţinut cont că nu are origini israeliene şi i-au dat cele mai multe voturi la fiecare etapă.

Rose Fostanes a fost comparată de presa din Israel cu scoţianca Susan Boyle care a câştigat faimă mondială în 2009 după un concurs asemănător.

Mai multe articole despre:
câştig premiu video X Factor bonă filipineză