MENIU

Victor Slav, scandal cu Andreea Mantea: "Dă-o dracu de treabă!"

La începutul lui octombrie anul trecut, Andreea Mantea s-a răzbunat pentru toate comentariile răutăcioase pe care Victor Slav i le-a făcut în legătură cu ținutele sale. 

Ea a complotat împreună cu câțiva colegi care i-au luat toate costumele din cabina de probă, astfel că el a fost nevoit să iasă în chiloți pe holurile redacției. Înainte să fie difuzat la TV materialul, prezentatoarea a ținut să își justifice gluma un pic exagerată, dar colegul ei de prezentare nu a fost înduplecat de explicațiile sale.

“Înainte să fiu acuzată de orice, deci, înainte să fiu acuzată de orice, să ne înțelegem: nu există zi de la Dumnezeu în care să nu comenteze cum mă îmbrac și de ce mă îmbrac așa, și că nu îmi vine bine, și că e urât, și că… de blugi, pentru că o dată. Glumești? Și o să îmi cer iertare? Hai că prea te plângi și prea exagerezi!”, a mărtusit Andreea Mantea.

Dându-și seama că nu are nicio șansă să primească vreun costum, deși i-a rugat atât pe cameraman, cât și pe Andreea Mantea, Victor Slav a ieșit până la urmă în lenjerie intimă și cu un capot pe el ca să o alerge pe colega lui.

“Băi, dă-o dracu de treabă! Păi, frate, eu nu mai am nimic de îmbrăcat. Andreea! Hai, bă! Băi, frate! Voi știți cât mai avem noi să intrăm? Voi știți cât este ceasul? Eu trebuie să trag și aia înainte. Să-mi aducă, frate, costumul. Grigore, du-te și zi-i să-mi aducă costumul! Mai avem un pic și intrăm. Andreea face glume d-astea. Să mor eu dacă sunt glume”, a spus Victor Slav, vizibil enervat, scrie cancan.ro.

Mai multe articole despre:
Andreea Mantea victor slav wowobiz