MENIU

Viața după moarte: 5 experienţe uluitoare - VIDEO

O uşurare teribilă, o lumină strălucitoare la capătul unui tunel în care simţi căldură, abilitatea de a-ţi vedea corpul de sus, sau pe cei dragi care au murit demult, care acum te înconjoară într-o pace absolută. Acestea sunt doar câteva dintre descrierile oamenilor care au experimentat viața după moarte, mai exact perioada în care s-au aflat în moarte clinică.

Nu toate experienţele, însă, au fost atât de liniştitoare. Au fost oameni care au povestit că văzut Iadul, că au fost lipsiţi de speranţa şi copleşiţi de temeri sau chiar că au fost torturaţi de demoni.

Comunitatea ştiinţifică este totuşi sceptică în ceea ce priveşte aceste povestiri, în timp ce alţii sunt siguri că aceste descrieri dovedesc existenţa vieţii de după moarte.

Iată în continuare câteva povestiri ale unor oameni care au experimentat viața după moarte. La finele lor, va invităm să urmăriţi un film documentar uluitor: “Misterele fascinante ale lumii de dincolo”.

1. Veronika Ulrike Barthel

În 1981, Veronika a fost lovită de fulger în timp ce îşi conducea maşină prin furtună. Ea povesteşte că a fost “teleportată” în Iad, câţiva demoni excortand-o în “sala de aşteptare”.

“Aceste creaturi erau mult mai înspăimântătoare decât cele mai îngrozitoare personajele de filme horror pe care le-am văzut vreodată. Azi ştiu că erau demoni. Mărşăluiau că nişte soldaţi pe lângă mine. Se auzeau oameni care ţipau de durere. Nu puteam să respir şi era un miros teribil. Am văzut un lac. Părea că mijlocul unui vulcan. Demonii aruncau oamenii în nişte caverne şi îi înţepau cu suliţe dacă ţipau. Pe pământ mişunau şerpi care intimidau oamenii”, a povestit Veronika.

Citeşte continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

Mai multe articole despre:
lumină poveşti iad demoni viata dupa moarte