MENIU

VEZI cu ce își vopsește părul Andreea Mantea

Andreea Mantea, mărturisirea care îi șochează pe bărbați

Andreea Mantea, „burlaciţa” anului 2014, îşi doreşte un păr sănătos și plin de vitalitate, care să aibă în acelaşi timp o culoare rezistentă. De aceea, ea a ales să folosească CHI, singura vopsea permanentă fără amoniac şi fără PPD, care îi îndeplineşte toate cerinţele.

„Sunt mai întâi de toate femeie şi mai apoi persoană publică, iar aceste două statuturi mă fac să îmi doresc să arăt bine mereu şi să aleg cele mai bune produse pentru părul meu. Pentru că trebuie să îmi vopsesc părul destul de des, hair-stilistul meu, Gina Aron a ales o vopsea care să nu îl afecteze şi să nu îl distrugă în timp. Vopseaua permanentă de la CHI, pe bază de extract de mătase naturală nu conţine amoniac şi oferă rezultate incredibile.Culoarea este foarte rezistenta iar eu ma bucur de un par stralucitor si sanatos!” ANDREEA MANTEA

Cu o experienţă de 28 de ani în domeniul colorării şi îngrijirii părului, specialiştii CHI au conştientizat pericolele puse de vopseaua pe bază de amoniac şi au creat singurul sistem de colorare permanentă fără amoniac şi fără PPD, pe bază de proteină de mătase naturală. Acesta îmbină tehnologii americane avansate pentru a obţine o culoare de lungă durată şi un păr sănătos şi foarte strălucitor.

Alegerea hair stiliştilor la nivel internaţional, vopseaua CHI este disponibilă la Chic Salon si in centrele de înfrumuseţare partenere Beauty One.

Mai multe articole despre:
Andreea Mantea