MENIU

Vezi ce vedetă îți dă 1000 de euro, pentru cel mai bun “Selfie”

Una dintre vedetele noastre a intrat în febra “selfie”. Aceasta a pus la bătaie 1000 de euro, pentru cel mai bun selfie realizat de vizitatorii pagini www.bestselfie.ro. Imediat după lansarea proiectului, zeci de mii de optimiști au intrat în concurs.

Fosta vedetă Realitatea TV, Carmen Ivanov, pregătește prima expoziție-concurs de selfie din lume. Dacă febra pozelor de tip “selfie” a fost tot mai mare în ultima perioadă, vedeta s-a hotărât să pună bazele unui proiect, prin care adepții acestui tip de fotografii să fie premiați regește. De la lansare și până în prezent, numărul celor interesați de concurs a fost peste măsura așteptăriilor. În mai puțin de o săptămână, mai mult de 100.000 de persoane au accesat www.bestselfie.ro, iar peste 1300 și-au postat cele mai reușit selfie, în speranța câștigării premiului de 1000 de euro. “Am pornit acest proiect pentru că aveam nevoie de o schimbare de direcție. Pe lângă emisiunile de radio și cursurile de dicție, am decis să pornesc un proiect strict de tehnologie, combinată cu fun. Românii se pare că sunt foarte atrași de acest proiect. Le surâde combinația: fun-selfie-premii. În plus, e ceva ce nu s-a mai făcut niciodată în lume, iar acesta este un motiv de mândrie pentru mine”, a declarat Carmen Ivanov, în exclusivitate pentru realitatea.net.

www.bestselfie.ro

Noua cântăreață, Adora, participă la concursul bestselfie

Printre miile de concurenți se numără și Adora, interpreta hitului “Ne atragem”. Artista și-a făcut cel mai bun selfie, apoi l-a postat pe site, în speranța că va strânge suficient de multe voturi, încât să fie câștigătoare.

Mai multe articole despre:
Carmen Ivanov selfie Best Selfie