MENIU

Unde găsește cele mai frumoase rochii pentru Revelion

Pregătește-te din timp pentru noaptea dintre ani. Iată o listă cu magazinele online unde găsești oferte foarte variate și reduceri la modele de rochii pentru Revelion. 

 În acest articol vă prezentăm o listă cu magazine care au o ofertă variată la rochii de ocazie. 

DyFashion.ro are o ofertă foarte bogată de rochii de seară, pentru mai multe ocazii. O ofertă completă a rochiilor pentru Revelion și alte ocazhii găsiți LA ACEST LINK

Și pe magazinul Chic-diva.ro găsiți oferte interesante la rochii care poate vi se potrivesc pentru noaptea dintre ani. Mai multe detalii găsiți LA ACEST LINK

Magazinul Starshiners.ro, care este de 10 ani în România, are oferte la mai multe modele de rochii pentru Revelion. Puteți găsi rochii de catifea, cu paiete, de lux, elegante sau pentru club. Întreaga ofertă o puteți studia LA ACEST LINK

Rochii spectaculoase pentru Revelion găsiți și pe Zonia.ro. Sunte oferte foarte variate pentru toate gusturile. Întreaga ofertă o puteți studia LA ACEST LINK.

Și Kurtmann.ro are oferte interesante la rochii. Oferta o puteți studia LA ACEST LINK.

MissGrey.ro are oferte și pentru doamnele și domnișoarele cu forme (oferta - aici), dar și o ofertă pentru pentru cele mai subțirele (oferta - aici). 

WildFashion are în ofertă rochii de seară lungi, scurte, cu dantelă, pepplum, spatele gol sau trenă. Oferta la rochii de ocazie și pentru noaptea dintre ani o puteți studia LA ACEST LINK.

Și Fashion-24.ro are oferte foarte bune la rochii. Întreaga ofertă o găsiți LA ACEST LINK

B-Mall.ro anunță reduceri la mai multe modele de rochii. Sunte modele pentru toate gusturile. Pentru mai multe detalii și întreaga ofertă intrați pe ACEST LINK.

Rochii deosebite sunt și în oferta magazinului online MyCloset.roDetalii despre ofertă găsiți LA ACEST LINK

Și Dasha.ro are oferte la rochii. Oferta o puteți vedea LA ACEST LINK

Rochii pentru Revelion. Câteva modele acum în oferte

Rochie Ginette midi neagra cu tull si paiete. Impresioneaza prin eleganta si feminitate la orice petrecere purtand rochia midi Ginette neagra. Rochia este clos, cu talie marcata, iar manecile si decolteul sunt din tull transparent brodat cu paiete. Întreaga ofertă la rochii o găsiți LA ACEST LINK.

Rochie LaDonna roz prafuit conica eleganta. Impresioneaza prin simplitate si eleganta la orice eveniment purtand rochia roz prafuit LaDonna. Rochia are aspect petrecut si croi conic, punand in evidenta formele feminine. Întreaga ofertă la rochii o găsiți LA ACEST LINK.

Rochie Sindy neagra lunga cu volane la bust. Impresioneaza prin eleganata la orice petrecere purtand rochia neagra Sindy cu volane la bust. Rochia are croi mulat pe talie si evazat la baza, fiind potrivita mai multor tipuri de silueta, iar volanele de la bust ofera tinutei o nota spectaculoasa. Întreaga ofertă o găsiți LA ACEST LINK.