MENIU

Una dintre cele mai creative reclame auto în 2014: Să râdem cu Renault

Una dintre cele mai creative campanii din zona auto în 2014 le aparţine celor de la Renault, care profită de prezenţa lor ca furnizor de motoare în Formula 1 pentru a produce o serie de spoturi amuzante cu camera ascunsă, scrie automarket.ro.

Chiar dacă echipa de uzină Renault a renunţat la Formula 1 acum câteva sezoane, constructorul francez a rămas implicat în cea mai urmărită competiţie de motorsport a lumii prin producţia şi furnizarea de motoare pentru Red Bull, campionii mondiali din ultimele patru sezoane ale Marelui Circ.

În aceste condiţii, deşi prezenţa mărcii nu mai este atât de accentuată cum era pe vreme în care Fernando Alonso câştiga două titluri consecutive pentru Renault F1 Team, francezii continuă să se promoveze ca una dintre mărcile care au reuşit să se impună în această zonă a sporturilor cu motor. Iar cea mai nouă campanie a celor de la Renault marşează pe ideea conform căreia spiritul Formulei 1 se regăseşte în fiecare maşină pe care marca franceză o pune pe şosele.

Mai multe articole despre:
MAI auto Renault Creative campanii zonă 2014 cele aparţine