MENIU

Un model din Moldova care a defilat pentru Chanel, ADEVĂRUL despre DIETA MANECHINELOR

Ana Gilca

Moldoveanca Ana Gilca are un succes mare in lumea modellingului international. Ea a marturisit cat de putin mananca modelele, ce diete drastice adopta si de ce isi pierd uneori cunostinta.

Ana Gilca este din Stauceni, insa de mai multi ani este stabilita la Londra, unde a reusit sa-si construiasca o cariera de succes in modelling. Moldoveanca reprezinta agentia Mandarina Models din Romania si a defilat pentru nume mari ca Chanel si Kenzo si a aparut in revistele Vogue, L'Officel si Marie Claire.

Modelele sunt nevoite sa aiba mare grija de felul in care arata si adeseori sunt sfatuite sa mai scape de cateva kilograme: “Ne pun sa slabim pentru ca hainele arata mai bine pe fete slabe. Da eu slabesc, dar imi place mancarea. Cand e fashion week-ul mananc bine dar am grija ce mananc si fac multa sala.”, a marturisit modelul, pentru perfecte.md.  

Am o cunoscuta care timp de 3 zile nu a mancat nimic, o zi doar capsuni, apoi 3 zile iar nimic. Am alta care timp de o zi mananca doar varza. La unele prezentari stai o ora-doua, si acolo te intalnesti cu problema ca cineva a cazut, cineva si-a pierdut cunostinta, cineva se simte rau. “ a mai spus Ana.