MENIU

Un mesaj scris pe o bancnotă a devenit viral. Deznodământul este emoţionant!

Un mesaj scris pe o bancnotă de 20 de euro a devenit viral pe Internet şi a ajutat, în cele din urmă, un cuplu să îşi reia povestea de dragoste.

Într-o dimineaţă, Denise O’Reilly a descoperit că avea în portofel o bancnotă pe care erau scrise câteva propoziţii: „Christy, întotdeauna ai fost tu. Vino şi găseşte-mă. Megan”.

Imediat, femeia a făcut o fotografie şi a publicat totul pe Facebook, în speranţa că va contribui astfel la reîntâlnirea celor doi. Mai mult, aceasta i-a îndemnat şi pe ceilalţi internauţi să redistribuie imaginea. 16.000 de persoane au răspuns imediat, aşa că, în cele din urmă, respectivul Christy a ajuns să citească mesajul care îi era adresat.
„Am reluat legătura cu Megan şi totul este bine. Mulţumesc foarte mult pentru tot”, a anunţat el.

Ulterior, bărbatul a explicat şi ce se întâmplase de fapt: „Megan este numele cu care obişnuiam să mă adresez iubitei mele. Am fost împreună un an şi jumătate. Numele vine de la faptul că la prima noastră întâlnire am înţeles că o cheamă Megan. Apoi a rămas aşa”, a explicat el.

„Eu sunt muzician şi în timp ce eram împreună i-am scris un cântec numit It’s always been you” („Întotdeauna ai fost tu”, n.red). Acum ne-am despărţit şi ea a întâlnit pe altcineva. După ce am văzut mesajul de pe bancnota de 20 de euro, am sunat-o. Mi-a spus că a scris totul pe bancnota cu care a plătit biletul de intrare la unul dintre concertele mele, de acum şase luni. Nici măcar nu am ştiut că a fost acolo. Mi-a zis că a crezut că banii vor ajunge direct la mine, dar asta nu s-a întâmplat. Ea a crezut atunci că nu vreau să vorbesc cu ea”, a adăugat el în cele din urmă.