MENIU

Un cititor pe buze l-a dat de gol pe prințul Harry. Ce a mormăit oaia neagră a Familiei Regale?

Un cititor de buze și un expert în limbaj corporal au dezvăluit ce a transmis Prințul Harry familiei regale în timpul apariției sale solo la încoronarea Regelui Carol. Atenția presei și a fotografilor a fost tot timpul asupra Ducelui de Sussex, care a venit la ceremonii fără soția sa, Meghan Markle, care a rămas în California, cu cei 2 copii ai cuplului.

 

Expertul în limbajul corpului Judi James a spus pentru The Mirror că prințul decăzut din drepturi a făcut remarci politicoase oaspeților când a intrat, spunând „Bună”, „Dimineața” și „Îmi pare bine să te văd”, dar și o serie de remarci ce pot părea ironice, precum „Uită-te la asta” și „Distracție”, când a privit fastul ceremonie, potrivit The Mirror.

Expertul de decriptat și limbajul corporal, afirmând că acesta trăda intenția de a-și confrunta familia, la prima întâlnire față în față după lansarea scandaloasei sale biografii, "Rezervă".

„În timp ce Harry aștepta pe scaunul său sosirea tatălui și a fratelui său, au existat câteva semne subconștiente de creștere a stresului sau a anxietății”, a afirmat Judy James.

„Își sugea și își umezea buzele, iar ritmul genelor i-a crescut, ceea ce indică faptul că adrenalina este stimulată de nervi.”

Harry a stat cu un rând în spatele fratelui și cumnatei sale, Prințul William și Prințesa Kate.

Mai multe articole despre:
cititor pe buze harry rege charles incoronare meghan